ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Γιάννος Πιτσιλλίδης είναι 46 ετών, παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Ζει και εργάζεται στη Λευκωσία της Κύπρου. Έχει σπουδάσει Λογιστική και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και πιστοποιητικού παροχής συμβουλών για επιχειρήσεις. Έχει αναπτύξει για αρκετά χρόνια μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα γύρω από την Αγία Γραφή και έχει εμβαθύνει γύρω από το συγκεκριμένο θέμα της σημασίας που δίνει ο Λόγος του Θεού για τα οικονομικά στη ζωή μας.

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ

Ο Θεός ενδιαφέρεται για κάθε τομέα της ζωής μας συμπεριλαμβανομένου και των οικονομικών μας. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τα οικονομικά και γενικά τα λεφτά, ήταν το θέμα με το οποίο ο Κύριος ασχολήθηκε περισσότερο στη γήινη Του παρουσία μετά τη βασιλεία των ουρανών.

Σε αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας παρουσιάζει με σαφή και εμπνευσμένο τρόπο μέσα από την Αγία Γραφή, το σχέδιο του Θεού για τα οικονομικά μας, ώστε να ζήσει ο κάθε άνθρωπος μέσα στο θέλημά Του, μια ζωή ευλογίας και ευημερίας. Μάθε τις βασικές αλήθειες του Λόγου, με αποκάλυψη και τρόπο που ίσως δεν σκέφτηκες ως τώρα, μακριά από οποιεσδήποτε προκαταλήψεις και ιδέες που αποκόμισες πιθανόν προηγουμένως. Μάθε τον τρόπο με τον οποίο ο Θεός μπορεί να αλλάξει τη φύση σου και την καρδιά σου, ώστε να μετατραπείς για πάντα στη ζωή σου σε ένα άνθρωπο γενναιόδωρο και γεμάτο χαρά.

 

ΧΡΕΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ μέσα από το Λόγο του Θεού

Ένα από τα μεγαλύτερα βάρη που έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι άνθρωποι είναι τα δεσμά των οικονομικών ΧΡΕΩΝ. Οι επιπτώσεις των χρεών είναι πολύ μεγαλύτερες από όσο νομίζουμε. Οι άνθρωποι υποφέρουν, βασανίζονται και οδηγούνται σε αδιέξοδα κι απόγνωση. Ας μην ξεχνούμε ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα, έχει την προέλευσή της μέσα από τα χρέη. Υπάρχει άραγε οποιαδήποτε λύση στη μεγαλύτερη γάγγραινα που κυριαρχεί στην εποχή μας;

Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί μέσα από τις ανθρώπινες λύσεις και επινοήσεις. Ούτως ή άλλως, αυτές μας οδήγησαν στο σημείο που βρισκόμαστε. Το μόνο που μπορεί να δώσει έξοδο από αδιέξοδο, είναι ένα θαύμα. Δες το όλο θέμα μέσα από μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση που ίσως να μην σκέφτηκες ως τώρα. Μάθε μέσα από αυτό, το εξαιρετικά ωφέλιμο βιβλίο, πώς θα καταφέρεις να λάβεις το θαύμα σου στη δική σου προσωπική ζωή. Μάθε πώς να διαχειρίζεσαι τα υπάρχοντά σου μέσα από τη διδαχή του Λόγου του Θεού για να ζήσεις μια ζωή ελεύθερη από κάθε οικονομικό βάρος που κουβαλάς ίσως για χρόνια.